Praktijk voor manuele-, fysiotherapie en kinderfysiotherapie
  • De visie die wij hanteren in de praktijk is op basis van de eigen klinische ervaring die wij tot op heden hebben opgedaan in het werkveld, de wensen van de patient en de beste klinische bewijzen uit de wetenschap.

Fysiotherapie Amsterdam Zuid

Fysiotherapie in Amsterdam Zuid kan een uitkomst bieden wanneer u zich in het dagelijks leven belemmerd voelt bij het bewegen. FysioXL, een fysio in Amsterdam Zuid, gaat samen met u aan de slag om u weer pijnvrij te laten bewegen. U werkt aan meer bewegingsvrijheid en een betere kwaliteit van leven. Vertel uw klachten aan de fysio in Amsterdam Zuid en vervolgens gaat het traject van fysiotherapie van start.

Kom van uw klachten af met fysiotherapie in Amsterdam Zuid

Wat zijn uw klachten en wensen? Wat is uw lichamelijke situatie en wat zijn uw mogelijkheden? Dit zijn vragen die de fysio in Amsterdam Zuid aan u stelt voordat hij een geschikt behandelplan voor fysiotherapie voor u opstelt. Op basis van dit plan ontvangt u oefeningen en adviezen, waardoor u weer beter kunt bewegen. Want pijnvrij bewegen is het doel!

Hoofd- of nekpijn? De manueel therapeut helpt u

Heeft u vaak hoofd- of nekpijn? Heeft u vaak last van uw schouder? Of bent u regelmatig duizelig? De manueel therapeut van FysioXL helpt u graag. Deze therapeut is gespecialiseerd in de behandeling van klachten aan alle gewrichten in het lichaam. U ontvangt adviezen die u helpen uw klachten te verminderen. Het is ook mogelijk dat u klachten ervaart doordat uw gewrichten te beweeglijk zijn. In dit geval ontvangt u adviezen om uw gewrichten door middel van de spieren stabieler te maken.

Pak uw klachten aan

Wilt u van uw klachten af? Kies dan voor fysiotherapie in Amsterdam Zuid. Een ervaren en deskundige fysio staat in Amsterdam Zuid voor u klaar om samen met u te werken aan een betere kwaliteit van leven. Wij hebben een contract met alle zorgverzekeraars, wat u financiële voordelen biedt. Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? U bereikt ons op 020-6627462. Wij staan u graag te woord.


Ook interessant
Fysiotherapie Amsterdam Zuid | Revalidatie Zaandam | Hoofdpijn fysiotherapie